Zoek rond postcode

U bevindt zich hier:    
FinseTaal.nl

FinseTaal.nl

8.6 / 10.0
(3 stemmen)
Talmalaan 11
3705VK Zeist
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0627493926
Fax: (+31) 0848395988
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@finsetaal.nl
52.1019625.240007
3 4.3333333333333 8.6
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Finsetaal.nl is een samenwerkingsverband van een aantal taalprofessionals dat via deze website hun diensten aanbiedt. Tegelijkertijd is Finsetaal.nl ook een internetportaal voor iedereen die Fins wil leren of geïnteresseerd is in deze taal. De pagina met links biedt een schat aan informatiebronnen, zoals websites, woordenboeken, studieboeken, opleidingen en cursussen. Daarnaast beheert en onderhoudt Finsetaal.nl een eigen woordenboek Fins-Nederlands-Fins.
Taal- en lokalisatiediensten
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van tolken, vertalers, taaltrainers en andere taalprofessionals op de meest uiteenlopende vakgebieden. Of u nu op zoek bent naar een juridisch vertaler, een technische tolk, een taaltrainer, een be├źdigde vertaling nodig heeft of literatuur wilt laten vertalen; u bent bij ons aan het juiste adres. Finsetaal.nl biedt u een toegangspoort naar diverse informatiebronnen en taaldiensten. Wij besparen u kostbare tijd door te zoeken naar de vertaler, trainer of tolk die het beste aansluit bij uw vraag.
Wij bieden u, onder meer, de volgende diensten aan:
Vertalingen - Hoewel we zijn gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Fins, zijn ook andere taalcombinaties mogelijk, waaronder vertalingen van en naar het Duits, Engels, Frans en Zweeds.
Tolkendiensten - Naast vertalingen biedt Finsetaal.nl ook tolkendiensten Fins aan voor bedrijven, particulieren en overheden.
Taaltrainingen - Wij kunnen ook taaltrainingen Fins voor u verzorgen. Deze trainingen worden volledig naar behoefte en op maat samengesteld en verzorgd door professionele taaltrainers.
Relocatiediensten - In Finland bieden wij, in samenwerking met een Finse partnerorganisatie, ook relocatiediensten aan in de regio Helsinki, Vantaa en Espoo. Dit houdt in dat wij werknemers, die tijdelijk in Finland gaan werken, kunnen begeleiden bij het zoeken naar woonruimte, het aanvragen van (verblijfs)-vergunningen, het regelen van allerlei praktische zaken enz. Daarnaast verzorgen wij taal- en cultuurtrainingen zodat uw medewerkers zich nog sneller thuis zullen voelen in hun nieuwe woon- en werkomgeving en zich volledig op hun werk kunnen concentreren, terwijl wij voor hen de praktische zaken regelen.
Overige taaldiensten - Ook voor overige taal- en lokalisatiediensten zoals ondertitelen, proeflezen, tekstcorrecties en copywriting staan wij voor u klaar.

Kenmerken

Kenmerken:
Internationaal vertaalbureau
International translations
Technische vertalingen
Vertaalwerk
Vertalers
Fins
Talen:
Duits
Dutch
Engels
Frans
Nederlands
Vakgebieden:
Commercieel
Consumer
ICT
IT
Juridisch
Marketing
Techniek
Telecommunicatie
Business
Bedrijfseconomisch
EU
Zakelijke markt

Plaats een review

In de buurt gevonden

Evajibi(8.0/10.0)0.4km
Zeist - Prof. M. W. F. Treublaan 24
 
 
Alpha Tekstverzorging en Vertalingen(8.0/10.0)0.6km
Zeist - Laan van Vollenhove 1417
 
 
Mettozet(8.4/10.0)0.7km
Zeist - Van der Heijdenlaan 102
 
 
Hester Eymers - Vertalingen en Communicatieadvies(8.2/10.0)0.9km
Zeist - Dijnselburgerlaan 14
Talen: Dutch, Engels, Nederlands
 
 
Jackie L. Senior(7.8/10.0)1km
Zeist - Berkenlaan 31
 
 

Plaatsen in de buurt

Bilthoven - Bunnik - De Bilt - Doorn - Driebergen-Rijsenburg - Houten - Odijk - Soest - Utrecht - Werkhoven
Vertaalbureau Gids is onderdeel van www.xind-media.nl - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden vertaalbureau - Contact